Hunde/dogs Startside | Links

Om mig/about me
Hunde/dogs
Redningshunde/SAR K9
Her bor vi/contact
Dagbog/diary side 1
Guestrooms
Puppies 2009

Sidste nyt er i dagbogen!

13.06.2009 International udstilling i Vejen, DK. Grace ny Dansk Champ. og bedst i racen; BIR (BOB), Valet BIM (BOS)

http://galleri.beauceron.dk

Puppies planned for summer 2009 Puppies 2009

 

 

 

 

Se hundenes egen side;

 

Grâce de l'Amouraudiere DKCH DKKV09 DKV09 HD A/B, ED 0/0

Flora Danica, DKCH Fogsminde Flora Danica HD A/A, ED 0/0

Fiston DKCH Fogsminde Fiston la Faveur HD A/A, ED 0/1

Fleur DKCH Fogsminde Fleur de la Ferme HD A/A, ED 0/1

Feru DKCH Fogsminde Feru la Fierte HD A/A, ED 0/0

Kennel Fogsminde er ensbetydende med hobbyopdræt af høj kvalitet. Jeg avler kun på fysisk og mentalt sunde hunde, med gode brugsegenskaber. Mine hunde er udvalgt efter stabile linjer hvor hyrde- og brugsarbejde er prioriteret, og det eksteriørmæssige udtryk er helt i top. Alle hunde udstilles både i Danmark og udlandet, for at sikre stor variation blandt eksteriørdommere og omstændigheder. Mine hunde er mentalbeskrevet, trænes ift. deres individuelle brugsegenskaber og skal min. have opnået dansk championat, og leve op til både avlsrestriktioner og avlsanbefalinger for racen, inden de indgår i avlen som tidligst 3 årig. 

In our hearts and memory:

Valet de la Ferme de Thulon DKCH ,SUCH ,NUCH, KLUB-CH, NORD-CH, INTCH (U), DKKV07, DKJUBV07,  SV08, KBHV08, DKV09 og pensioneret redningshund

racebeskrivelse

hvalpe/offsprings

Hundene er selvfølgelig en del af familien.  Hvalpene herfra er velstimulerede og tillidsfulde - klar til hundeuddannelse og udstilling på højt niveau.

Ring og få en snak, eller kig forbi og oplev de store dejlige hunde i deres vante omgivelser.

Jeg har 6 dejlige beaucerons, Multichamp.Valet ,der er min tjenestehund og uddannet int. redningshund,  er af fransk afstamning, fra kennel De la Ferme de Thulon i Moyaux, hvor der både trænes monitioring ring, agility og hyrdearbejde. Dansk og Int. Champion Grâce, som er grunduddannet redningshund,  er af belgisk afstamning fra kennel Amouraudiere i Argeneau, hvor alle hanhunde har brugsprøver, tæverne min. socialtest, og hvor der er opdrættet 4 verdensvindere indenfor de seneste 30 år. Flora, Fiston, Fleur og Feru er eget opdræt på Grace og efter Cesar de la Ferme de Fhulon der blev vice verdensvinder 2010.

 

 

 

horizontal rule

Startside | Om mig/about me | Hunde/dogs | Redningshunde/SAR K9 | Her bor vi/contact | Dagbog/diary side 1 | Guestrooms | Puppies 2009
Senest redigeret: 18. juni 2009.