Specialklub www.khkg.dk

Contact fogsminde@beauceron.dk for further informations

 

 

Kennel Fogsminde er ensbetydende med hobbyopdræt af høj kvalitet. Jeg avler kun på fysisk og mentalt sunde hunde, med gode brugsegenskaber. Mine hunde er udvalgt efter stabile linjer hvor hyrde- og brugsarbejde er prioriteret, og det eksteriørmæssige udtryk er helt i top. Alle hunde udstilles både i Danmark og udlandet, for at sikre stor variation blandt eksteriørdommere og omstændigheder. Mine hunde er hvalpe- og mentalbeskrevet, trænes ift. deres individuelle brugsegenskaber og skal min. have opnået dansk championat, og leve op til både avlsrestriktioner og avlsanbefalinger for racen, inden de indgår i avlen som tidligst 3 årig. Hundene er selvfølgelig en del af familien. Hvalpene herfra er velstimulerede og tillidsfulde - klar til hundeuddannelse og udstilling på højt niveau.

 

Ring og få en snak, eller kig forbi og oplev de store dejlige hunde i deres vante omgivelser.

 

Jeg har 6 dejlige beaucerons: Dansk og Int. Champion Grâce, som er grunduddannet redningshund, er af belgisk afstamning fra kennel Amouraudiere i Argeneau, hvor alle hanhunde har brugsprøver, tæverne min. socialtest, og hvor der er opdrættet 4 verdensvindere indenfor de seneste 30 år. Flora, Fiston, Fleur og Feru er eget opdræt på Grace og efter Cesar de la Ferme de Fhulon der blev vice verdensvinder 2010. Iris er 2. generations eget opdræt, efter Fleur og KORAD Silogårdens D'Aran.

In our hearts and memory:

 

Valet de la Ferme de Thulon DKCH ,SUCH ,NUCH, KLUB-CH, NORD-CH, INTCH (U), DKKV07, DKJUBV07, SV08, KBHV08, DKV09 NORDVV12, DKVV12 og pensioneret redningshund

 

Fogsminde Røskva - Redningshund

 

Fogsminde Freja - Redningshund

Startside | Links